Mikulás Blogozin

Mikulás Blogozin

Tóbiásra várva....

2019. március 22. - Mikulás Anna

Tudjátok ugye, ki az a Tóbiás?

A híres sztárgólya, Gemencről!

Ő az:

 

 

Még március elsején írtam meg róla azt is, hogy érkezésének időpontjára bárki tippelhet ésssss! nyerhet is! (Itt a poszt, ha még nem olvastad volna, csak azért, hogy teljesen képben legyél... kattints!) Ráadásul ez nem amolyan magyaros marketing fogás, mint amilyeneket megszoktunk! Klikkelj ide, oszd meg oda, lájkolj emide és NYERSZ! - luxus lakást, luxus autót, luxus nyaralást... de egy matricás bögrét mindenképpen.... aztán csak várunk, várunk és sehol semmi... Ne keseregj! Nemcsak te vagy így ezzel, más sem nagyon nyer, én például még nem találkoztam emberrel, aki bármilyen játékban, szavazáson, tippmixen, ami a neten előfordul nyert is volna valamit! Várj csak! Most hazudtam! Egy pasival találkoztam aki egy csúcszuper okos telefont nyert - de az nem itt volt, hanem Párizsban... 

Szóval, azt akartam mondani, hogy itt tényleg nyerhet az aki jól tippel, mert ez egy fantasztikus, megbízható hely a Gemenc Zrt. honlapja!

De most baj van!

Március 15-ig lehetett tippelni Tóbiás fekete gólya érkezésére. A tippelők közül a legtávolabbi időpontot március 28-ra tette egy játékos - a legkisebb nyerési eséllyel, mert Tóbiás eddig (2013 óta figyelik érkezésének idejét) legkésőbb március 5-ig megérkezett. Ma pedig már március 22-e van - és Tóbiás még mindig sehol! Nem bukkant fel a felesége sem!

Viszont történt más! Tóbiás fészkét március 7-én egy fiatal fekete gólya megnézte... Megtetszett neki, mert másnap visszatért és beköltözött. Március 12-én megérkezett a párja is... Láthatólag nagyon jól érzik magukat új lakhelyükön a fészek foglalók... Azonosító gyűrűjük nincs, senki nem tudja honnan érkezett az ifjú pár, csak egy biztos - a gólya fiú NEM Tóbiás!

Mi lesz ebből? Vita, veszekedés? Ki megy el - ki maradhat?

Reméljük Tóbiásnak és párjának nem esett baja...

Mert várunk - Tóbiásra.... na meg arra, hogy ki nyeri meg a gólya tipp versenyt!

Itt az élő kamerán te is nyomon követheted az eseményeket... ÉLŐBEN!!!!!!

http://gemenczrt.hu/media/feketegolya-feszek/

Kattintást ne feledd!

 

(foto: Gemenc Zrt. honlapja)

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasblogozin.blog.hu/api/trackback/id/tr6216287940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása