Mikulás Blogozin

Mikulás Blogozin

Tudd: nem vagy egyedül!

2020. március 30. - Mikulás Anna

 

Gondoltad volna?

Már tizennyolc napja, hogy ránk szakadt a világmindenség?

Egy szemmel nem is látható, apró gyilkos tört ránk: a koronavírus...

Veszélybe került, mindaz ami számunkra a legfontosabb: az egészségünk... a tied, a gyereké, a párodé, a nagyié, a legjobb barátodé, ismerősöké és ismeretleneké...

 

 

Hirtelen megváltozott minden, ami körülvesz minket... más lett a fontossági sorrend... már nem legyintünk lazán az öregek régi mondására: "...csak egészség legyen, a többivel elbírok magam is!"

Nem! Fohászkodunk, hogy meg is maradjon, a tied, a gyereké, a párodé, a nagyié, a legjobb barátodé...

Soha nem látott összefogással köszöntjük az egészségügyben küzdő orvosokat, ápolókat, mentősöket...  ki-ki a maga eszközeivel: tapssal, dudálással, énekléssel... zenével...

A tizennyolcadik napon, a magyar kormányfő, Orbán Viktor zenés videóval csatlakozott a dunaszerdahelyi futball csapat (DAC) felhívásához, akik azt kérték szurkolóiktól, hogy mérkőzésük kezdete előtt tíz perccel mindenki a saját erkélyéről, ablakából, udvaráról énekelje el a klub himnuszát, a Nélküled című számot.

Orbán Viktor facebook oldalán csatlakozott a felhíváshoz és ezt a videót tette közzé:

 

 

Ha nagyon elkeserednél, énekeld te is...

Tudd: nem vagy egyedül!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasblogozin.blog.hu/api/trackback/id/tr2916288012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása